Toimitusehdot

Päivitetty 29. huhtikuuta 2019

Yleiset ehdot

Taiteo Oy 2846733‑1 myy tuotteita yksityis- ja yritysasiakkaille Suomeen. Pidätämme oikeuden sopimusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Taiteo ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Taiteon vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Taiteo on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

Tilaaminen

Tilaus tehdään tilauslomakkeella, jolla asiakas antaa yhteystietonsa sekä valitsee toimitus- ja maksutavan. Tekemällä tilauksen asiakas hyväksyy nämä sopimusehdot, tuotteiden hinnat sekä mahdolliset toimituskulut. Tilauslomakkeen lopuksi asiakas maksaa tilauksen ja tilaus lähetetään Taiteolle.

Tilausta tehdessä asiakas luovuttaa henkilötietojaan Taiteolle. Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteessa: https://www.taiteo.fi/tietosuoja/

Maksaminen

Taiteon maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y‑tunnus 2486559‑4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut Taiteolle. Maksaminen on turvallista, koska maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy asiakkaan ja Taiteon välille. Taiteon vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com/fi/fi/

Maksutavat

Voit maksaa Bambora PayForm -palvelun kautta seuraavilla maksutavoilla:

Verkkopankit

 • Osuuspankki
 • Nordea
 • Danske Bank
 • Paikallisosuuspankit
 • Säästöpankki
 • S-Pankki
 • Handelsbanken
 • Aktia
 • Ålandsbanken
 • Oma Säästöpankki

Maksukortit

 • Visa
 • Visa Debit
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • MasterCard Debit

Bambora PayForm yhteystiedot:
Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y‑tunnus 2486559‑4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9 ‑ 16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimittaminen

Toimitamme tilauksia Postin pakettiautomaatteihin Suomessa. Tilaukset postitetaan arkipäivisin. Arvioimme toimitusajan tilauksen teon yhteydessä tai ennen sitä. Toimitusajan arvio tarkentuu tilauksen käsittelyn aikana.

Kerromme tilauksen etenemisestä lähettämällä kaksi viestiä asiakkaan sähköpostiosoitteeseen. Asiakas saa ensimmäisen viestin, kun tilaus on otettu käsittelyyn. Pyrimme aloittamaan maksettujen tilauksien käsittelyn 24 tunnin sisällä vastaanottamisesta. Asiakas saa toisen viestin, kun tilaus on valmistunut ja postitettu. Kun tilaus on noudettavissa, asiakas saa siitä ilmoituksen Postilta tekstiviestillä sekä sähköpostilla. Posti säilyttää tilausta pakettiautomaatissa 7 vuorokautta sen saapumisesta.

Mikäli tilaus on kadonnut tai vaurioitunut toimituksen aikana, tulee tästä viipymättä ilmoittaa, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa Taiteon asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@taiteo.fi

Peruuttaminen

Tilauksen voi perua ennen toimitusta kirjallisella ilmoituksella asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@taiteo.fi

Palauttaminen

Kuluttajasuojalain mukaisesti asiakkaalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Voit tutustua tuotteeseen 14 päivän ajan sen vastaanottamisesta. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voi palauttaa sen tai vaihtaa toiseen tuotteeseen 14 päivän kuluessa. Edellytyksenä on, että tuote on alkuperäisessä kunnossa ja myyntikuntoinen. Suosittelemme pitämään erityistä huolta tilauksen kaikesta sisällöstä, kunnes olet päättänyt pitää tuotteen.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja kysy ohjeita: asiakaspalvelu@taiteo.fi

Reklamaatiot ja virhevastuu

Taiteolla on lakisääteinen virhevastuu tuotteistaan. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Taiteon yhteystiedot:
Sähköposti: asiakaspalvelu@taiteo.fi
Postiosoite: PL 11, 11101 Riihimäki